FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hemsk morgon med hemska barn, iallafall ett!

Denna morgon var en sån där morgon som man sist av allt önskar sig... Jag klev upp i god tid, dukade fram frukost och bar ner kidsen till köket, tog även fram kläder åt dem så att det skulle bli smidigt med allt denna morgon eftersom jag dessutom hade en tid att passa då jag skulle till min läkare.

Men nått blev fel, vart eller varför vet jag inte, men Vilder lägger sig på golvet och gnäller, som en stor jävla bebis;

-JAAAAG VILL INTE GÅ TILL SKOLAN.... JAG VÄÄÄÄÄGRAR JAG SKA STANNA HEMMA!!!!

Allt var det fel på, hans macka, kläderna jag hade lagt fram, mackan jag packade ner i hans väska, allt var bara fett värdelöst och ljudnivån blev en aning jobbig.

Och som grädde på moset så skulle givetvis Vanessa och Vilgot lägga sig i och det blev bara en jävla soppa som slutade med att den ena slog den andra och det gnälldes ännu mer. Jag kollade på klockan och svettades som en gris när jag såg hur tiden tickade på och Vilder låg i en hög på golvet och vrålade konstant. Tillslut fick jag honom utanför dörren, men efter att ha sagt att han fick följa med mig till läkaren och vänta i väntrummet, tänkte att det var bättre det än att inte komma iväg alls till läkaren.

Mötte Lotta och Kristian då vi klev utanför dörren så vi fick skjuts, och Vilder tog sitt förnuft till fånga i sista minuten och gick till skolan endå efter att Lotta oxå sagt åt honom.

Jag kom iväg till läkaren iallafall, fast jag var inte där först så jag fick vänta nån timme ca. Men nu är det avklarat, fått nya recept och förlängd sjukskrivning. Då jag promenerade hem i regnet plockade jag lite mossa och blåbärsris som jag tänkte ha till några julgrupper jag ska göra. Det som kostar pengar på blomsteraffären är ju typ gratis i skogen. (mossa, ris osv)

Nu är jag helt färdig, ap-trött och funderar på om jag ska vila en stund.. men ska ju iväg sen igen till kuratorn kl 14, blir nog ett bad istället och mera kaffe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0