FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Känns som om klockan är 8 på kvällen

Tyst och tomt här, riktigt skönt och jag passar på att njuta lite. Har städat lite och givetvis råkade jag ha ner en glaslykta på golvet som sprack då jag var klar... så det var bara att plocka glas och dammsuga hela köket en gång till. Ja det är tacken man får för att man städar!

Men nu är golvet rent i köket och skurar gör jag imorrn, tänkte ta det lite lugnt nu bara och koppla av, är bjuden på middag ikväll hos Lotta, så jag behöver inte tänka på att laga nått, så skönt!

Tack Lotta! ♥

Jag njuter verkligen av att vara ensam hemma, känner att det är grymt viktigt med egen tid för att kunna vara en fungerande mamma och människa, ibland behövs det så lite för att må bättre, och ibland så lite för att falla. Ja det känns att man lever det ska gudarna veta!

Längtar efter julen och allt som hör till. Fast själva julafton är inte själva höjdpunkten tycker jag, utan allt pyssel och mys innan den stressiga dagen D där man vill vara på alla ställen och endå ta det lugnt. I år ska vi vara hemma och de som vill fira med oss får komma hit. Vill ha en lugn mysig jul med mina barn först och främst, men självklart skulle jag bli glad om släkten ville komma hit och fira med oss, men de bor på andra sidan stan.. men drömmen är om en julafton UTAN stress med familjen här, skulle jag få som jag ville skulle de komma dagen innan och stanna över natten. Skulle vara galet mysigt men så blir det nog inte dessvärre. Men man kan väl få önska?








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0