FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu blir det sängen här!

Sitter med Vanessa i köket och dricker te och kollar på tv. Dagen flöt på utan större problem och konflikter, skönt!

Visserligen voltade Vilgot lite med cykeln ute på gården jag bar in honom och kollade benen och hakan, och sen blev han övertrött och grinig som sjutton och det var ju såklart MITT fel, ALLT var mammas fel. Såklart. Det är alltid MAMMA som är dum, han blev SKITSUR och skrek och grät så tårarna sprutade... för att jag sa NEJ till att äta godis!!!! Vem annars får ta skiten här? Han är envis som en get men jag är ännu mer envis, nej är nej och godis kan han enbart få drömma om, särskilt på en vanlig vardag!

Men då han tröttnat på att skrika sig blå kom han på bättre tankar och ville bada, och sen fick de låna mina målargrejer som jag hade framme och måla en stund innan de skulle sova.

-Jag är en RIKTIG konstnär!! säger Vilgot.
-För jag målar... såHÄR snabbt!!! säger han samtidigt som han drar med penseln i hundranittio på den lilla grejen han målade och sen mer färg, och mera färg... och mera färg. Så nu är i princip de flesta av mina färgtuber med akryl-färg tomma och pryder de små grejerna i väldigt tjocka lager, de målade med omsorg men det mesta av färgen ligger utklämd i alldeles för stora högar på ett tidningspapper. Och på bordet, soffan och magen, hur fan han lyckades med det? Men de gillade att måla, huvudsaken det.  Men måste skaffa vattenfärger å lite andra billigare material som de kan få "slösa" på, mina grejer som jag köpt på panduro vill jag jag gärna ha kvar till MINA grejer som jag gör. Ska handla lite egna grejer till dem så jag får ha mitt ifred sen.

Nu blir det sängen, nya medicinen gör mig väldigt trött på kvällen känner jag, men jag hoppas att jag får sova gott, inatt med, och vakna hyffsat utvilad.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0