FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilken galen jävla dag!

Idag har det varit väldigt intensivt, på många plan. Utvecklar det senare, just nu är jag bara glad att jag lugnat ner mig så pass att jag börjar känna mig som en människa igen.

Uppdaterar senare med galen info om mitt galna liv, jag undrar vad det är som gör mig till en psykopat-magnet???

Fast det vet jag ju, har ju googlat sönder mig på den typen av personer, det är helt enkelt så att människor som har psykopatiska drag drar sig till känsliga/öppna människor, som är förlåtande, förstående, och därmed väldigt lätta för en psykopat att hantera... Men nu jävlar får det vara nog. Måste sluta förneka magkänslan..

Är så fett less på killar som ständigt gör bort sig och säger-... förlåt...!!


Sen kan de inte leva utan mig och trakasserar med en massa sms osv.. som växlar friskt mellan anklaganden, ursäkter och självömkan...

Har varit med om det förrut, men nu är iallafall min idiot-radar betydligt bättre inställd, testat till max och uppdaterad med alla senaste appar, och jag backar tidigare och tidigare, men fan klart man blir ledsen endå... så jävla trist, att det man trott så hårt på bara grusas på nån sekund.


Har analyserat och funderat, och har lärt mig att jag måste lyssna på min magkänsla bättre och sluta tänka att "jag tänker fel, det är mig det är fel på".. osv. För med facit i hand, så är det ENDAST de killar som betett sig som underbara män/slash/snedstreck/ *PANG* och förvandlats till svin på sekunde för att sen agera gråtmilda offer, som jag haft "dålig" känsla om, en slags misstanke, oro som jag försökt blunda för osv...

Men nu vet jag, att jag MÅSTE lyssna på min magkänsla bättre, det ÄR inte hos MIG felet ligger, för då vore det ju solklart att samma story skulle upprepar sig med ALLA, men jag har faktiskt en del EX som är HELT NORMALA och som jag aldrig känt minsta uns av osäkerhet gentemot..  måste våga lita mer på mina känslor, men det är faan svårt ibland.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0