FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

En vanlig morgon hos oss

Dagen börjar med att grabbarna sitter i köket och gör allt annat än att äta frukost. Så jag frågade dem vilken bil de var och då funderade de en stund, Vilgot var en lamborghini och Vilder en Ferarri. Och för att kunna få igång bilarna så måste de tankas, med frukost. De gillade idén och jag kände mig grymt nöjd, i typ 2 minuter.

För sen skulle Vilder vara en annan bil, en GRÖN bil som finns i Kina tydligen, som är världens snabbaste. Och då ville såklart Vilgot oxå vara det. Men det gick minsann inte sa Vilder för det var HANS bil och det finns bara EN sån bil. Och där var bråket i full gång och Vilgots stubin blev överhettad för sen var han sur för preciiiis allt allt.


Höjden denna morgon var när de bråkade om vart pingisbordet skulle stå. Ja, alltså, VI HAR INTE ENS ETT PINGISBORD!!!! De bråkade alltså riktigt ordentligt om ett jävla pingisbord som vi inte ens har och aldrig har haft och förmodligen inte heller kommer att skaffa!!!!

Sen skulle han minsann inte gå till skolan. Det regnar ju. -Men ni får ju skjuts idag med Lotta, så då slipper ni ju gå i regnet sa jag. Men nej, han skulle inte gå till skolan endå, för att det regnar.

-Det regnar ju i skolan oxå och på rasterna! förklarar han.


Sen var det såklart MITT fel att det regnar, eftersom jag ritade en teckning igår med några barn under ett paraply.... har fått order om att rita en sol istället.



Slutade med att Vilder åkte med till skolan i bil, och Vilgot satt och surade här hemma. Tillslut fick jag honom att klä sig klart men han vägrade ta på sig regnbyxorna.

-Det är faktist VÅR nu för det har DU sagt och det här är VÅRbyxor! säger han envist och pekar på sina lätt fodrade byxor som står emot vind rätt bra men INTE regn... försökte förklara att det regnar och då har man regnbyxor om man ska promenera utan att bli blöt om byxorna. Men nej, envisa Vilgot fortsatte sin envisa föreläsning om att JAG minsann sagt att det är VÅR och att brallorna han har på sig är VÅR-brallor, annars LJUGER jag! Så detså. Att jag inte har fått några grå hår än är för mig en gåta! Sen kom vi iväg tillslut, gick i regnrusket till skolan och Vilgot drog verkligen benen efter sig så idag kom han en timma för sent. Men han kom iväg iallafall och jag kom hem med en mycket blöt hund, ett väl prövat tålamod, kalla fötter och blöta kläder, nu blir det kaffe och krypa ner under en filt i soffan en stund innan jag sätter igång med alla måsten.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0