FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon!

Somnade tidigt igår, har barn som är allt annat än särskilt trevliga just nu, deras humör svänger snabbare än en bergochdalbana och minnet och förståelsen av ordet NEJ är totalt obefintligt, existerar helt enkelt inte och det gör mig galen!

Tjat tjat tjat, NEJ NEJ NEJ, sen suras det och sägs fula saker, antingen till mig eller till varandra, mamma är ELAK och då jag säger till dem så HÄRMAR de mig och är riktigt uppkäftiga och fattar NOLL hur man ska bete sig.
Kors i taket så uppför de sig normalt då de är någon annanstans, men mot mig kan man tydligen bete sig hursomhelst. Är så fett less på det och nu blir det hårda bud och inga visor längre, jag får BÄRA upp dem på rummet om de beter sig illa för de sätter armarna i kors och VÄGRAR lyssna eller springer iväg och gömmer sig samtidigt som de är fula i munnen, så ser jag dem ingenstans så hör jag dem iallafall tillslut, och sen får jag BÄRA dem upp på rummet, typ hundra gånger då de iallafall kommer ner och fortsätter vara väldigt otrevliga. Så jag känner mig minst sagt sliten av att vara mamma just nu. Otacksamt så in i helvete och det känns i både huvudet och kroppen, ja ryggen framförallt!!

Givetvis är de charmiga till tusen då de vill ha nått, men så fort de får ett Nej förvandlas de till små monster, utan underdrift, eller så blir det DRAMA på hög nivå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0