FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

bla bla

För rastlös för att vara trött och för trött för att kunna fokusera på att kolla på tv eller läsa nått. Drygt så in i helvete! Har ätit en massa mackor å druckit både te och kaffe och juice och käkat frukt så det snart står ut genom öronen. Tiden kryper fram och jag längtar tills resten av världen vaknar, iallafall min värld. Nu är det ju på tok för tidigt för att ringa nån eller få för sig att städa och spika i väggarna. Inte för att jag har minsta lust att städa eller spika i väggarna, men ändå, bara vetskapen att man inte bör göra sånt vid denna tid på dygnet irriterar mig.

Tömma diskmaskinen vågar jag inte med risk för att jag ska bli på riktigt dåligt humör och tappa en tallrik eller två, och tömmer jag den måste jag ju fylla den sen med disken som står och väntar i ett berg i diskhon och på diskbänken och lite här och där i köket- får ångest bara jag tänker på det.

Och sen när det är gjort så finns det ändå tusen saker kvar att göra hemma och det orkar jag inte helt enkelt. Borde skriva en lista på allt som måste göras hemma men är rädd att den blir fruktansväert lång, så lång att den inte får plats på en sida så när jag skriver ut den så kommer den vara på minst 15 sidor och orka läsa allt sen!!! NEJ. gillar inte listor på mer än 3 punkter, såvida det inte är önskelistor men sådana har jag slutat skriva sen långt tillbaka och det enda jag önskar mig i nuläget är ett välorganiserat hem och liv, helst någon annanstans än i ett jävla radhus som måste skötas vilket jag definitivt inte fixar själv, radhus är det absolut sämsta tilltänkta hem för en singel som jag och inte kan jag heller bränna ner huset utan att grannarnas hus brinner ner på köpet. Jag sitter i en ordentlig rävsax! Och inte ett dugg bekvämt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0